Zeka Gelişim Kartları

Bebeklerin zıt renkleri ve dairesel şekilleri daha kolay algıladıkları biliniyor. Siyah ve beyaz onların ilk etapta algıladıkları renklerdir. 0-3 aylık bebekler siyah beyaz renkleri, 3 aydan sonra ise diğer renkleri algılamaya başlarlar. Doğdukları andan itibaren zeka gelişim kartlarıyla bebek arasında iletişim kurulabilir. Dikkatle incelediklerini göreceksiniz.
Her bir kart üzerindeki hayvan resmini bebeğinize gösterin ve onlarla ilgili hikayeler anlatın. Bu oyun onların algılarını geliştirecek ve sizinle iletişimine katkıda bulunacaktır. Zaman içerisinde bebeğiniz bu kartlara farklı tepkiler vermeye ve öğrendiğini size göstermeye başlayacaktır.

Her bir kartta farklı bir hayvan var, isterseniz seslerini çıkarın isterseniz isimlerini tekrar tekrar söyleyin. Her seferinde kartları aynı sırayla gösterin. Bu kartlar hazır olarak da satılıyor ancak 3 aylık bir kullanım için yüksek fiyatlar ödemeye gerek yok. İşte o kartların resimleri. Kendiniz çıktısını alın ve bebeğinizle eğitime başlayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir