Fazla Kibir Ayrılık Getirdi, Patiswiss CEO’su İstifa Etmek Zorunda Kaldı

Fazla Kibir Ayrılık Getirdi, Patiswiss CEO’su İstifa Etmek Zorunda Kaldı

Patiswiss’in CEO’u Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medyanın gücü ile görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Sosyal medya üzerinden küflü çikolata paylaşımı yapan bir hanımefendiye ukala tabirlerle, aşağılayarak cevap veren CEO’ya tepki çığ gibi büyüdü. Markayı itibarsızlaşmaya kadar götüren CEO, istifa etmek zorunda kaldı. Birçok zincir market, raflarındaki Patiswiss markaları ürünleri kaldırarak satışını durdurdu.

Ekran goruntusu 2024 04 22 162907

Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum. Bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum” dedi.

elif asli yildiz esi kim
40 yaş büyük eşi

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, Ankara’da kurulan Patiswiss çikolata markasının kurucusu ve CEO’sudur. Patiswiss çikolata markasının CEO’su Elif Aslı Yıldız, Ankara’da başladığı profesyonel kariyerine elektrik elektronik mühendisi olarak adım atmış bir girişimcidir. Lisenin başlarından itibaren her zaman el yapımı iyi kahvelerin olduğu küçük bir çikolata dükkânı açmak istediğini dile getirmiştir. Elif Aslı Yıldız’ın liderliğindeki şirket, ABD, Rusya ve İngiltere başta olmak üzere, dünya genelinde 35 ülkeye ürünlerini satıyor. Bugün Patiswiss, 450’den fazla ürün çeşidi ile tüketicilere sunulan geniş bir çikolata yelpazesi sunuyor. Bu ürünler, 12 ana kategoride sınıflandırılıyor ve her biri, zengin tatları ve üstün kalitesi ile tanınıyor. Yıldız’ın işletmesi, bu çeşitlilikle hem yerli hem de uluslararası müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun Karel Elektronik sahibi Sinan Tunaoğlu ile evli olduğu öğrenildi.

Ekran goruntusu 2024 04 22 163159

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir