Şarkıcı Ozi Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Spotify viral listesinde Son Günüm Olsa Bile isimli şarkısıyla 1. sıraya gelen ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Şarkıcı Ozi kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici ozi kimdir nereli gercek adi nedir

İstanbul’da doğan Ozi’nin müzik zevki, yaşantısı ve çevresi tarafından şekillendirildi. Şarkıcı Ozi gerçek adı nedir ? gerçek adı Ozan Çakar’dır.

Güçlü bir lirik akış ve dinamik kafiye teknikleri ile Ozi, güçlü bir çok yönlü dinleme deneyimi yaratıyor.

Ebeveynlerinin yerli doğu müziğinden, çevresi’nin hikaye anlatımından, Aşıl’ın sesinden ve ritminden etkilenen Ozi, sonik imzasını oluşturacak şekilde şekillenir.

Herhangi bir kalabalığı harekete geçirebilecek, düşündürücü kelime oyunları ve kafiye şemaları ile donatılmış olan Ozi, 2019 yılında ilk profesyonel kayıtlarını Heybeat Music çatısı altında alır ve 2022 yılında tekrardan revize ederek 2022 yılını büyüleyen “Yangın Yeri” – “Yolum Yok” – “Terslik Var” – Azap HG ile düet olan “Er Ya Da Geç”, 2023 yılını büyüleyen “Karavana” ve 2024 yılında çok büyük bir çıkış yapan şarkısı “Son Günüm Olsa Bile” single’larını yayınlıyor.

Ozi, kendisini ve çevresini müzikal olarak özetlemeye devam ederken, günümüzün en saygın söz yazarları tarafından bile dokunulmamış sınırlara ulaşıyor.

Dijital platformlarda kısa bir sürede çok sayıda dinlenen Ozi, çalışmalarını Heybeat Music çatısı altında çıkartmaya devam etmektedir.

Son Günüm Olsa Bile, Karavana, Er Ya Da Geç, Yangın Yeri, Yolum Yok, Terslik Var gibi parçaları vardır.

Instagram hesabı heybeatozi şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir