Mükremin Gezgin Gerçekten Hamile Mi?

Tiktok fenomeni olan 24 yaşındaki Mükremin Gezgin, kişisel hesabından paylaştığı hamilelik videolarıyla akılları karıştırmaya devam ediyor. Takipçileri ve sevenleri onun gerçekten hamile olduğuna gönülden inanıyor. İnstragram keşfette sürekli olarak Mükremin Gezgin’e ait olan videoları görenler ise onun hamile olmadığını biliyor ancak hamile göbekli videolarına da şaşırmadan yapamıyor. Çünkü göbeği oldukça gerçekçi görünüyor. Doğuma ise 20 gün kaldığını söylüyor. Gezgin, biyolojik olarak erkek olduğu için hamile olması mümkün değil. İnsanları hamile olduğuna öyle inandırdı ki büyük ihtimalle kendisi de hamile olduğunu sanmaya başladı. Yani kesinlikle hamilelik söz konusu değil.

mukremin gezgin hamile

Mükremin, bebeğinin cinsiyetini erkek olarak açıkladı. Oğlunun adını ise Onur Sermik koyacağını söyledi. İsmi Onur olanlar bu duruma tepki gösterdi. Son yayınlanan videolarında ise doğuma çok az kaldığı için sancılar çektiğine inandırmaya çalışıyor. Tüm bunların ona ekstra popülarite kattığı ise tek gerçek..

mukremin gezgin hamilelik

Mükremin Gezgin kaç yaşında?

 8 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da doğdu. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Liseyi bilişim üzerine okudu. 1,72 boyundadır. Oğlak burcudur.

Henüz 15 yaşında 8 ay nişanlı kaldı. Nişanlı kaldığı zaman süreci içerisinde yıprandığını belirten Mükremin Gezgin cinsel yönelimi nedeniyle babası ile aralarında mesafe olduğunu ve konuşmadıklarını da belirtmiştir. Ayrıca dışarı çıkmaktan korktuğunu ve sürekli tehditler de aldığını ifade etmiştir.

Paylaşımlarında sosyal yardım videoları çeken Mükremin Gezgin yüzbinlerce hatta milyona yaklaşan takipçiye sahip. Gezgin, hamile olduğuna dair videolar çekse de biyolojik olarak erkek olduğu için hamile olması mümkün değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir