Bahar Candan’ın Annesi Kimdir?

Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin annesi Umut Candan, mimar sevgilisi tarafından terk edildikten sonra ergen kızlar gibi paylaşımlar yapmaya başladı. Koreli genç erkekleri çok beğendiğini her paylaşımında ifade eden Candan’ın öz kızı Bahar Candan’dan pek farkı yok gibi görünüyor. Bahar Candan’ın yapmacık tavır, hareket ve konuşmalarını kimden örnek aldığı da çok belli oluyor. Annesi kızlarından tarz olarak hiç de farklı görünmüyor. Bir de kızı Zeynep Su Candan bulunuyor. Genç kız henüz yaş olarak küçük olduğu için süslenmekten, bakımlardan ve estetik ameliyatlardan oldukça uzak görünüyor. Büyüdüğü zaman Candanların tuhaf ailesine bir üye daha katılabilir.

bahar candan annesi umut candan

Bu arada Bahar annesini takip etmiyor fakat Nihal takip ediyor… Belki sessize almıştır ama bilemiyoruz. Bahar Candan’ın annesinin İnstagram hesabının adı @umutcandann şeklindedir. Profilinde öğretmen olduğunu yazmıştır. Zeynep Su henüz bu yapmacık dünyadan uzak duruyor. Annesi ile birlikte sinemaya da giden Zeynep Su, görüntü olarak Bahar ablasına aşırı benziyor. Tıpkı ablası gibi yanağından gamzesi bile var.

zeynep su candan baharin kardesi
Zeynep Su Candan / Bahar Candan’ın kız kardeşi

Zeynep Su, ortaokul çağında bir kız ve henüz 18 yaşından küçük olduğu için İnstagram hesabını annesi yönetiyor. Hesabın adı ise @sucandans olarak karşımıza çıkıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir