Azra Yünlü Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Sosyal medyada ünlenmiş olan Azra Yünlü, aynı zamanda influencer olarak anılıyor. Renkli hayatından dolayı özellikleri çok merak ediliyor. Azra Yünlü kaç yaşında diye merak edenler için, 7 Ağustos 1993 İstanbul doğumlu olduğunu söyleyebiliriz. Sadri Alışık Kültür Merkezi Konservatuar ve Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk‘da eğitimler almıştır.

Azra Yünlü dizide oynayacak
2021 yılı içerisinde yayına başlaması planlanan ve yönetmen koltuğunda Fatih Kulakoğlu‘nun oturduğu “Derin Mevzular” isimli dizide rol alacaktır. Azra Yünlü’ye bu dizide Onur Kulakoğlu, Emel Yılmazer, Rahman Çalışkan, Erhan Karslı, Emre Erdal, Mesut Yıldırım, Bahri Dalmaz ve Fatih Dalmaz gibi isimler eşlik etmektedir. Yünlü “Derin Mevzular” dizisinde uyuşturucuya karşı mücadele eden bir kişi olan “Azra” karakterine hayat verecektir.

azra yunlu kimdir

Azra Yünlü Biliyorum Sözleri

İçim kan ağlıyorken herkese inat gülüyorum
Bir düşersem yerlere herkes gülecek görüyorum
Biliyorum, Biliyorum herkes düşman biliyorum
Beni sırtımdan çok vurdular herkese inat gülüyorum
Sözde çok severdiler kadir kıymet bilirdiler
Geç de olsa öğrendim hepsi iki yüzlüler
Kimi canım cicim derdi kimisi dostum kardeşim
Dar günümde zor günümde ilk darbe onlardan geldi
Biliyorum,…

Azra Yünlü, pek çok sosyal medya fenomeni gibi müzik sektörüne de girmiştir. 28 Temmuz 2020 günü Digiline etiketi ile “Yaz Geliyor” adlı single çıkarmıştır. Şarkısı 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile yaklaşık olarak 185 bin kişi dinlemiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir