Enes Halifekan Kimdir, Gerçek Adı Nedir Enes Halifekan Twitter Hesabı Kimin?

Geçmişte yazılan esrarengiz tweetlerle merak konusu olan Twitter hesabı oldukça gündem oldu. Peki Enes Halifekan Kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

enes halifekan kimdir gercek adi nedir enes halifekan twitter hesabi kimin

Twitter biyografisinde Kurt Teşkilatı . Komutan . Kongo . Mısır . İran . Hindistan . Çin . 1980 yazıyor. Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminden önce, üyelerin kendi aralarında ByLock gibi uygulamalar kullanarak iletişim kurdukları ortaya çıkmıştı hatırlıyorsanız, bugün Twitter’da tesadüfen keşfedilen “Enes Halifekan” adlı ve @cennet_dunya takma adını kullanan bir hesabın paylaşımları dikkat çekti. Şubat 2016’da açılan ve 2017’den bu yana aktif olmayan hesabın, FETÖ üyelerine ait olduğu düşünülüyor.

Hesabın tam olarak kime ait olduğu ve nasıl bir haberleşme amaçlı kullanıldığı bilinmiyor. Bir grup tarafından şifreli haberleşme için kullanıldığı düşünülüyor. Aslında gündem amaçlı fake tweetler atan bir hesap gibi görülse de attığı tweetler ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili yapılan yorumlarla birlikte rastgele atılan yazılar olmadığı anlaşılıyor. Aynı gün içinde yüzlerce tweet atılmış ve toplamda 162 bin tweet mevcut. 15 Nisan 2017 sonrası herhangi bir tweet atılmadığı görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir