Engin Akyürek Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

12 Ekim 1981, Ankara doğumlu olan sempatik oyuncu mütevazı tavırlarıyla takipçi kitlesini genişletmeyi başarıyor. Diğer oyuncuların aksine özel hayatı hakkında pek bilgi sahibi olamadığımız Akyürek, her şeyi göz önünde yaşamak istemiyor. Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, aslen Erzincanlıdır. Engin Akyürek evli değildir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunudur. Halihazırda iki adet kitap yazmıştır.

engin akyurek nereli

Engin Akyürek Nasıl Ünlü Oldu?

Engin Akyürek, “Türkiye’nin Yıldızları” adlı yarışma programında birinci olarak oyunculuğa adım attı. 2004’te yayınlanan ‘Türkiye’nin Yıldızları’ programının kadınlar birincisi Beren Saat, erkekler birincisi ise Engin Akyürek’ti. Engin Akyürek alevi mi? diye sorular gelse de kesin bir bilgimiz yoktur.

Engin Akyürek estetik yaptırdı mı?

Oyuncunun o günlerde çekilen fotoğraflarıyla yeni görüntüsü karşılaştırıldı ve Engin Akyürek “Kepçe Kulak Ameliyatı” yaptırdığı iddia edildi. Söylentiye göre kulaklarını ameliyatla düzelttiren Engin Akyürek bugünkü görüntüsüne kavuştu.

engin akyurek kardesi

Engin Akyürek’in erkek kardeşi ise çok merak edildi. Akyürek erkek kardeşinin düğününün tüm masraflarını kendisi üstlenmiştir. Düğün Erzincan’da gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir