Mela Bedel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son zamanlarda şarkılarına sıkça denk gelinen ve merak edilen isimlerden olan Mela Bedel kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

mela bedel kimdir nereli kac yasinda

İstanbul doğumlu söz yazarı, besteci, yapımcı olan Mela Bedel, Müzik hayatına 8 yaşında piyano ile başlamış, 10 yaşında ailesinin iş değişikliği ile küçük bir şehre taşınmıştır. İlk öykülerini ve şarkı sözlerini bu dönemde yazmıştır. Sözleri, müziği ve yorumuyla Türkçe pop ve R&B müziği harmanlayarak kendine özgü bir müzik yapmaktadır. Sana dönmem imkansız, Kendine inan, Alayı yalan, Bildiğin gibi değil, Kafam bozuk zaten ve Hampa gibi gibi şarkıları bulunmaktadır.

80’li yılların sonunda evlenen ve Anadolu’dan Batı’ya göç eden anne ve babasının Doğu ve Batı kültürleri arasında kendine özgü müzik dilinin oluşmasına büyük katkı sağladığını belirten Mela, müziğinin kendi müziğini ortaya koymasından yana olmadığını belirtmektedir. belirli bir kalıba soktuğunu ve her dinleyicide farklı duygular uyandırmasını istediğini söyledi. Mela Bedel’in ilk çalışması Alayı Yalan, Eylül 2020’de Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanmıştı. İstanbul’da doğan artist, söz yazarı, besteci, prodüktör Mela Bedel nereli ? aslen Kayserili olarak bilinmektedir. Mela Bedel kaç yaşında ? bu bilgi şuanda bulunmuyor.

Instagram hesabı melabedel şeklindedir. Hakkında eklemek istedikleriniz varsa yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir