Merve Veziroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomeni olan Merve Veziroğlu, maalesef ki eşi tarafından 32 bıçak darbesine maruz kalınca gündeme gelen isimlerden biri oldu. Kendi halinde, makyaj videoları çeken Merve, oysa ki, eşiyle 2 hafta önce mutluluk pozları verip paylaşmıştı. Dün yaşanan olayda eşi, meyve bıçağıyla Merve’yi bıçakladı.

Merve Veziroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber olan 32 yaşındaki Merve Veziroğlu Yıldırım, Youtube’da 118 bin Instagram’da ise 18 bin takipçiye sahip. Tasarımcı ve yüksek iç mimar olan Veziroğlu 2017 yılından bu yana Youtube’a içerik üretiyor. İstanbul Üsküdar’da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım (32), dün sabah saatlerinde eşi Yunus Yıldırım ile tartıştı. Yaklaşık 1 yıl önce Üsküdar’daki evlerine taşınan ve bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan çift, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yunus Yıldırım mutfaktan meyve bıçağını kaptı.

merve veziroglu

Yunus Yıldırım daha sonra polisi aradı. Kendisini ihbar eden Yunus yıldırım, eşini bıçakladığını anlattı. Olay yerine giden ekipler, eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Şüpheli olay yerine gelen sağlık ekiplerine yaralı eşinin içeride yattığını anlattı. Gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliğine götürülürken Merve Veziroğlu Yıldırım’ın yakınları soluğu hastanede aldı.

Abla Şerife Yavuz “Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar kanaması var. Tam olarak biz de bilmiyoruz. Şoktayım. Şiddet cezalarının kesinlikle ağırlaştırılmasını istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir