Bengü Beker Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sana yıldızları ödediğimden isimli parçası ile Spotify gibi platformlarda viral listelere giren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Bengü Beker kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

bengu beker kimdir nereli kac yasinda

Sana yıldızları ödediğimden, Çerez ve Yağmur olsam isimli parçaları vardır.

Bengü Beker nereli ? Aslen Çorum’ludur. Bengü Beker kaç yaşında ? 2024 yılı itibariyle 38 yaşındadır. 1986’da Çorum’da doğmuştur. Çocukluğu müzikle iç içe geçmiştir. Çorum Güzel Sanatlar Lisesi’nde çello ve piyanoyla tanıştı, çeşitli korolarda şarkı söylemiştir. Lisans eğitimini önce Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde sürdürdü. 20 yıla yakın bir süredir İstanbul’un gözde sahnelerinde şarkı söyleyerek live müzik sektörünün yıldız şarkıcılarından biri haline gelmiştir. 2022’de Mabel Matiz ile tanışarak ilk şarkıları için stüdyoya girmiştir.

Bengü Beker, prodüktörlüğünü ve müzik direktörlüğünü Mabel Matiz’in üstlendiği ilk solo albümünün çalışmalarına devam ederken, Ekim 2023’te albümün ilk teklisi “Yağmur Olsam”ı ve Şubat 2024’te ikinci teklisi “Sana Yıldızları Ödediğimden”i yayınlamıştır.

Instagram hesabı bengubeker şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmından yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir