Umut Harbeli Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Umut Harbeli Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cem Adrian ile birlikte Şehir isimli parçaya imza atan ve sosyal medyada da merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Umut Harbeli kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

“Ömre Bedel”, “Altından Günah”, “Napim Tabiatım Böyle”, “Bana Bir Şey Olmaz”, “Avuç İçi Cennet Kokanım”, “Adımı Ben Koydum” gibi unutulmaz parçalara imza atan Umut Harbeli, müziğin derinliklerinden gelen bir yetenek. 24 Kasım 1993 tarihinde Hatay’da doğan sanatçı, ilkokul ve lise eğitimini yine Hatay’da tamamladı. 2017 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümünden başarıyla mezun oldu.

umut harbeli

Umut Harbeli’nin müzikle tanışması ise beklenmedik bir dönemde gerçekleşti. Kendi besteleriyle müzik dünyasına adım atan sanatçı, “Onlarca bestem var ve son 4 yıldır profesyonel olarak sahne performansları sergiliyorum” diyor. Sanatçının duygusal derinliği, sözlerindeki anlam ve benzersiz vokal yeteneği, dinleyicilere özgün bir müzik deneyimi sunuyor.

Umut Harbeli’nin Instagram hesabı “umut.harbeli” şeklinde adlandırılmış. Eğer daha fazla bilgi sahibiyseniz, bu yetenekli sanatçı hakkındaki bilgileri yorumlar kısmında paylaşarak diğer müzikseverlerle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir