Mert İndere Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Buse Ünlü ile birlikte Bıraktım Uğraşları isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Mert İndere kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Mert İndere, Kısmetse Olur yarışmasında yarışan erkek şampiyonlardan biridir. Buse Ünlü de İzmir’de kendi işletmesi olan tırnak güzellik merkezini bırakarak “Kısmetse Olur” programına katılmış ve burada kendini en iyi şekilde temsil ederek evin şampiyon kadını olmuştur. Akrep burcu olan Buse Ünlü’nün Mert İndere ile uyumu ve başarısı, birlikteliklerine örnek teşkil etmektedir.

Mert İndere ve sevgilisi Buse Ünlü,’nin birlikte seslendirdikleri “Bıraktım Uğraşları” adlı şarkısının söz ve müziği Oktay Kaya’ya, aranjesi Mili B tarafından yapılırken ikili şarkılarının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Amiral oturdu.

Instagram hesabı mertindereee şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmındmert indere kimdir nereli kac yasindaa yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir