Şenol Evgi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

‘Hey Mahalle Sakinleri’ ve ‘Bitiyorum Her Gülüşünde’ isimli şarkılarıyla gündeme gelen Şenol Evgi, roman müziğine yeni bir yorum getirmeyi başarmıştır. “Şenol Evgi ft. Gizo – Kocamın Sultanıyım” parçasıyla da Tiktok trendleri arasına girmiştir.

senol evgi

Şenol Evgi, müziğe olan ilgisini somut çalışmalarla 2010 yılında başladı ve 2011 yılında Bursa’ya taşınarak müzik kariyerine bu şehirde adım attı. Amatör olarak başladığı projelerinde, mobil cihazlarını kullanarak kaydettiği eserlerle dikkat çekti. Başarısını her zaman daha fazla çalışmaya bağlayan bu fenomen şarkıcı, 2015 yılında kendine profesyonel ekipmanlar alarak amatörlükten profesyonelliğe geçiş yaptı.

2018 ve 2019 yıllarında, özellikle Tofaş markalı arabalara özel olarak yayınladığı şarkılarla dijital platformlarda milyonlarca izlenme elde etti. Eserlerinde sokakları ve mahalle kültürünü yansıtan Evgi, zaman zaman remixlerle zaman zaman da duygusal şarkılarla farklı kitlelere ulaştı.

Kendi ağzından müzik yolculuğunu şu şekilde anlatıyor: ”Çok zorluklardan geldim. Tek başıma kimsenin desteği olmadan yaptım. Tanımadığım insanlardan yardım istedim her zaman daha iyisi olsun diye uğraştım. TikTok’a atıldım sonra şarkılar daha fazla tuttu. Attığım her şarkı sosyal medyada akım yarattı. Sokakta dönen olayları anlattım. Roman tarzında da büyük çıkış yakaladık.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir