Zeynep Eren Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cine5 TV ekranlarında yayınlanan Söke Söke Futbol adlı programını sunan Sporun güzel yüzü olarak bilinen ve merak edilen isimlerden olan Zeynep Eren kimdir ? hakkında tüm bilinenler bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

zeynep eren kimdir nereli kac yasinda

HDI SİGORTA’nın sponsorluğunda düzenlenen “HDI SIGORTA DIAMOND WOMENS FOOTBALL” turnuvası 12 kadın bulunan futbol takımından oluştu ve turnuvada çift saha kullanılarak 35 maç yapıldı. Zeynep EREN halı saha organizasyonlarının yılda en az iki kez yapacağını söylemişti. Kadın futbol turnuvaları ile popüler hale gelmiştir.

Zeynep Eren kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 26 yaşındadır. 21 Ağustos 1996 doğumludur ve aslan burcudur. 2 kardeş ve ailenin ilk çocuğudur. Çocukluk yıllarından itibaren voleybol, badminton ve masa tenisi ile ilgilenmiştir. Babasının sevdirmesiyle birlikte spor ve futbol kariyerine yöneldiğini söylemektedir. Zeynep Eren nereli ? Aslen Trabzon Of’lu olup Kocaeli’de doğmuştur. İlkokul ve liseyi Kocaeli’de okumuş olup üniversite eğitimini de Sakarya Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünde tamamlamıştır. Üniversitede de organizasyonlar ve konserler düzenleyerek sunuculuk yaptı. Mezuniyet sonrası da sosyal medya uzmanı olarak iş hayatına atıldı. 2020 yılında Raşit Bağzıbağlı ile En Şık Benim isimli programa yarışmacı olarak katıldı ve oldukça ilgi çekti. Freelance modellik yapmaya başlamasıyla birlikte kendisine bir butik açtı. Şuanda da şirketler ligi düzenliyor ve spor sunuculuğu yapmaya devam ediyor. En iyi spor sunucusu olup kadın halı saha organizasyonlarının en iyisi olmak için çalışmalarına devam ediyor. Çok yönlü yeteneği ve birikimi, organizasyon ve iletişim yetkinliği, kendine özgü sunum tarzı gibi yeteneklerinin yanı sıra pozitif enerjisi ve güzelliğiyle dikkat çekmektedir. İlerleyen zamanlarda medyada sıkça karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Instagram adresi zeyneperenofficial şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak siz de herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir