Sağlıksız Ürünlere Dikkat!

Kendimizi ve sevdiklerimizi en sağlıklı ortamlarda tutmaya çalışıyoruz. Hijyenik olmayan ürünleri araştırıp onlardan uzak durmak istiyoruz ancak bazen ne yapsak da tehlikeli ürünlerle karşı karşıya gelebiliyoruz. Uzmanlar sürekli denetimler yapıyor ve halka bu ürünleri açıklamaya çalışıyor.
Uzmanların yaptığı denetimlerde, öncelikle ithal edilen tıbbi ürünler incelendi. Güvensiz ürünlerin geldiği ülkeler arasında Hindistan, Almanya, Belçika ve Çin başı çekti. Zaten sabıkalı olan Çin iyice güvenilmez bir ülke haline geldi.

Güvensiz ürünler arasında ıslak mendil, tüy dökücü krem, idrar torbası ve lens bulunuyor. Bunların her türlü fiyatta olanları var. Herkes kendi bütçesine uygun ürünleri tercih etse de ön planda olması gereken aslında kalite olmalıdır. Islak mendillerin güvenilmez olduğunu az çok biliyorduk. Bizi burada şaşırtan kontakt lensler oldu. Göze direkt temas eden ve saatlerce gözün içinde taşınan bir ürün olduğu için hijyenik olması çok önemli. Bu yüzden güvenilir markaları, güvenilir yerlerden temin edin. Oksijen geçirgenliği yüksek olan markaları kullanın ve sürekli marka değiştirmeyin.
Sağlıklı günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir