Deeperise Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Gökhan Türkmen ile birlikte Durumlar müsait isimli parçayı seslendiren ve merak edilen isim olmayı başaran Deeperise kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

deeperise kimdir nereli gercek adi nedir

Güneşe dokundum, Raf, Aldatıldık, Unuttum Derdimi, Benim için üzülme,Nalan, Seni Dert Etmeler, Bildiğim gibi, Move on, Saman sarısı gibi parçaları vardır.

DEEPERISE elektro müzik tutkunu bir Türk DJ ve prodüktördür. Deeperise nereli ? aslen Mardin’lidir ve 1990 yılında 10 yıl önce Türkiye, Mardin’de doğmuştur. Sahneye ilk adımını, şu anda Türkiye’nin en yetenekli DJ & Prodüktörlerinden biri olan meslektaşı DJ Tolgah ile attı. Nora En Pure,Vintage Culture’ın seslerinden ilham alan Deeperise, becerilerini ve seslerini geliştirmek ve mükemmelleştirmek için stüdyoda ve güverte arkasında çok fazla zaman harcadı. Deeperise, 2017’nin hit şarkıları “Raf” ve “Move On” ile 2018’in yeni çıkan hitleri “Geçmiş Değişmez” ve “One by One”ın hem yapımcılığını hem de icracılığını üstleniyor. Deeperise gerçek adı nedir ? gerçek adı Mesut Yılmaz’dır. Deeperise sahne adı ile müzik yapmakta olup on altı yaşındayken müzik yapmaya başlamıştır. Çeşitli mekanlarda DJ’lik yaparak deep house, indie dance ve nu disko türlerine yatkınlığını fark etti. 2017 yılında Jabbar ile birlikte yayınladığı single çalışması “Raf” ile ülke genelinde tanındı ve çok sayıda dinlendi. Deeperise ve vokal Jabbar ikilisi olarak oldukça güzel işlere imza atmaya devam etmektedir.

Instagram hesabı deeperise şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir