Su Tuz Sirke Ritüeliyle Olumsuzluklara Son

Her Şey Değişir adlı kitabın yazarı Anette Inselberg, bu kitapta hayatı güzelleştirmeye yönelik bazı tavsiyelerde bulunuyor.
Hayatımızda bazı dönemler olur her şey ters gider. Kendimizi mutsuz, huzursuz, yorgun ve sinirli hissederiz. İş iyi gitmiyordur ya da işten çıkarılmışızdır. Sevgiliyle, eşle ara bozuktur. Eski sevgiliniz ne yapsanız sizi affetmiyordur. Sağlığınız yerlerde sürünüyordur. Para sıkıntısı iyiden iyiye baş göstermiştir. Bu gibi durumlarda evde uygulayabileceğiniz bir yöntem olarak şifacı su,sirke,tuz ritüelini tavsiye ediyor. Etkilerinin inanılamayacak kadar pozitif olacağını söylüyor.

su tuz sirke ritueli

Evimizi Negatif Enerjilerden Arındırma Ritüeli diye adlandırdığı 21 günlük ritüel şu şekilde uygulanıyor:
Yazar kendi ağzından anlatıyor:
Kocaman bir cam bardak alıyorsunuz. İçine bolca su, bir çay kaşığı elma sirkesi, bir çay kaşığı tuz koyuyorsunuz ve sabahtan yatağınız altına bu karışımı koyarken şu sözleri tekrarlıyorsunuz: “Üzerimdeki tüm ağırlıkların, negatifliklerin, kem gözlerin bu bardakta toplanmasına niyet ediyorum, niyet ediyorum, niyet ediyorum”.
Ve her sabah bu karışımı alıp lavaboya döküyorsunuz ve dökerken “artık tüm yollarımın açılmasını seçiyorum, seçiyorum, seçiyorum” diyorsunuz.
Sonra yeni bir bardak hazırlayıp yatağınız altına koyuyorsunuz. Ve bunu 21 gün boyunca yapıyorsunuz. Sonra önünüze açılan hayırlı kapılardan içeriye şansla, mutlulukla, huzurla, bereketle, kavuşma enerjisiyle giriyorsunuz.

Bazı önemli noktalar
Not 1: Yatağınız bazalıysa odanın her herhangi bir yerine koyabilirsiniz.Not 2: Evcil hayvanınız varsa bardağın üstünü örtebilirsiniz.
Not 3: Ritüel sabahtan sabaha yapılıyor. Suyu döktüğünüz sabah bir sayılıyor.
Not 5: Ritüeli yaptığınız bardakta su dökülmesi, yosunlanma, kabarcık oluşumu varsa ya da evdeki elektronik aletlerde bozulma  varsa nazar çıktığının işareti olduğundan elma sirkesiyle duş alıp ritüele devam edebilirsiniz.
Not 6: Ritüel yaptığınız bardakta kırılma veya  suyun tam dökülmesi varsa nazardan tamamen arındığınızı gösterir. Elma sirkesiyle duş alıp 7 gün bekleyip ritüele tekrar başlamanız gerekir.
Not 7: Ritüele bir adet dilek dileyerek başlayabilirsiniz ya da ritüelin herhangi bir gününde bir adet dilek dileyebilirsiniz.
Not 8: Başkasının adına izin alıp yapabilirsiniz.
Not 9: Ritüel bardağındaki suyu normalde sabah değiştirmek gerekiyor, unuttuysanız  akşama kadar değiştirmek için vaktiniz var merak etmeyin. Ya da sizin adınıza birisi akşama kadar değiştirebilirse ritüele kaldığınız günden devam edebilirsiniz.
Not 11: Ritüele başladınız sonra tatil planı mı çıktı, o zaman gittiğiniz yerde devam edersiniz.
Not 12: Mutlaka elma sirkesi olacak. Mutlaka cam bardak olacak. Tuz olarak istediğiniz tuzu kullanabilirsiniz.
Not 13: Ritüel sırasında her gün aynı bardağı da kullanabilirsiniz. Başka bardağa da geçebilirsiniz. Fark etmez.
Not 14: Ritüelin normal süresi 3 turdur. Yani 21 gün yap 7 gün ara ver (1. tur), 21 gün yap 7 gün ara ver (2.tur), 21 gün yap (3.tur).
Not 15: Gün sayılarında fazlalık veya eksiklik yaptıysanız ritüelin etkisi azalır. Bir dahaki sefere mutlaka ajandaya not ederek yapın.
Not 16: Ritüel suyunu bir tam gün değiştiremediyseniz ritüel etkisini kaybediyor. Elma sirkesiyle duş alıp 7 gün bekleyip baştan başlamanız gerekiyor.
Not 17: Ritüel bardağındaki su temiz ve berrak kalıyorsa bu üzerinizde nazar olmadığını gösterir.
Not 18: Ritüelde tuz ve sirkeyi koymak için çay kaşığı ya da yemek kaşığı kullanabilirsiniz.
Not 19: Tuz sirke ve suyu karıştırmıyorsunuz.
Not 20: Şimdiye kadar  bu açıklamalardan farklı yaptıysanız artık bu bilgilere göre yapın.
Not 21: Kadınlar özel günlerinde de bu ritüeli yapabilir.
Not 22: Aynı anda birden fazla ritüel yapabilirsiniz.
Not 23: Uyumak için oda değiştirdiyseniz ritüel bardağınızı da oraya taşıyın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir