Rapçi Luciano Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Dünya genelinde rapin sevilen ismi Luciano, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen felakette etkilenen depremzede çocuklar için İstanbul’da sahneye çıkacak ve konserden elde ettiği tüm geliri de Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na aktaracak. Rapçi Luciano kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci luciano kimdir nereli gercek adi nedir

All Night, Bamba, Orange, Beatiful Girl, SUVs, On my way, West Connect, 2CB, Ay lala, Adrenalina gibi parçaları vardır. Rapçi Luciano gerçek adı nedir ? gerçek adı Patrick Großmann’dır. 28 Ocak 1994, Bautzen, Almanya doğumlu Alman asıllı rapçi ve söz yazarıdır. Frankfurt’ta büyümüştür.

Dünyaca ünlü Alman rapçi Luciano depremzede çocuklar için sahneye çıkıyor. Konserin tüm geliri depremzede çocuklara destek olarak TEGV’e aktarılacak. Dünya genelinde başarılara sahip ve geniş bir kesim tarafından tanınan ünlü isimlerle ortak projelerde yer alan rapçi Luciano, İstanbul’da konser veriyor. Düzenlenecek olan bu konserde Türkiye rap dünyasının sevilen isimlerinden Çakal, Reckol ve Lil Zey de sahne alacak. Konser 29 Nisan 2023 Cumartesi günü VW Arena’da gerçekleşecek.

Rapçi Luciano nereli ? Babası Mozambik asıllı olup annesi Alman asıllıdır. Almanya’da Berlin şehrinin Schöneberg semtinde büyümüştür. Rap ekibi Loco Squad Gang’a aittir.

İlk parçalarını Locosquad YouTube kanalında yayınlamıştır. Kariyer hayatı boyunca Türk rapçiler Ezhel ve Lil Zey ile çalışmalarda bulunmuştur.  Parçalarında genellikle hayatın zorluklarına dikkat çekiyor ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekmektedir. Luciano, Almanya’da ve Türkiye’de çok iyi tanındığı gibi Avrupa ülkelerinde de popüler olan bir rapçi sanatçısıdır.

Instagram hesabı lucianoloco şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir