Sugarbaby Nedir? Size Bu Moda Hakkında Her Şeyi Anlatıyoruz

Son zamanların popüler kavramlarından olan Sugarbaby ve Sugardaddy’nin ne olduğunu merak edenler için en kapsamlı tanımları burada yapıyoruz. İkili ilişkilerin trend kelimeleri olması sebebiyle birçok kişi tarafından tam olarak ne anlama geldiği araştırılmaktadır.

sugar daddy baby

Yıllar geçtikçe daha popüler hale gelen sugar daddy’nın tanımı, genç kadınların kendilerinden yaşça daha büyük ve maddi olarak daha zengin erkeklerle ilişki yaşamasını ifade ediyor. Bu ilişkide zengin olan yaşlı erkek, kadına parasal destek sağlarken, kadın da erkeğe aşk ve şefkat gösteriyor. Çift taraflı olan popüler ilişki tarzında her iki taraf da kendi ihtiyaçlarının karşılanması durumunda hayatından memnun oluyor. İlgi ve aşka ihtiyacı olan erkek, genç kadının ona gösterdiği ilgiden oldukça hoşnut oluyor. Genç kadın ise maddi beklentileri karşılandığı için rahatça alışveriş yapmanın keyfini sürüyor.

“Sugarbaby” olarak tabir edilen kadın, genellikle 20’li yaşlarının başında olan genç, bakımlı ve özenli bir kadındır. Kendisine “Sugardaddy” denilen erkek ise genelde 40-50 yaşlarındaki varlıklı bir erkektir. Kadın ile erkek ravdevulaşarak buluşurlar. İlişkileri olumlu olursa görüşmeler devam eder. Bu ilişkide erkek, genç kadının ihtiyaçlarını karşılar; pahalı markalı hediyeler alır ve uzun seyahatlere çıkılır. Kendi hayatında bu varlık seviyesine ulaşması zor olan kadın ise erkeğe sevgisini içtenlikle sunar. Genç bir kadından sevgi ve ilgi görmek isteyen erkek, tüm parasal gücünü kadının önüne serer. Sugarbaby’nin her daim bakımlı ve özenli olması gerektiği unutulmamalıdır.

Bu ilişki şekli bazıları için çıkar ilişkisi olarak samimiyetsiz görülebilir. Ancak taraflar tanıştıktan sonra birbirlerini gerçekten de sevebilirler. Tabii ki bunun için biraz zaman gerekebilir. Geleneksel toplum yapısına göre aykırı bir ilişki şekli olsa da hayatını bu şekilde devam ettirerek mutlu bir yaşam sürenlerin olduğu da bilinir. Önemli olan her iki tarafın da birbirine karşı ilgisi ve ihtiyaçlarının karşılanmasıdır.

Sugarbaby ve Sugardaddy’nin ilişkiden beklentileri, aynı istek noktasında buluşabilmesi gerekir. İkili görüşmelerin başlangıcında samimi olabilmek, ilişki sırasında ve sonrasında yaşanabilecek olumsuzlukları konuşmak önemlidir. https://sugardaddyturkiye.dating sayfası üzerinden seviyeli bir ilişki başlatılabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir