Rapçi Kozmos Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Zeynep Bastık ile birlikte Savaştık Harbiden isimli şarkıya imza atarak merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Rapçi Kozmos Kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci kozmos kimdir gercek adi nedir

Kendisini çok yönlü bir müzisyen, rap sanatçısı ve prodüktör olarak tanımlamaktadır. Rapçi Kozmos nereli ? aslen İzmir’li olup İzmir’de 4 Haziran 1992’de doğmuştur. Çocukluğunu blues, funk, soul türü müziklerle geçirmiş olan sanatçı 7 yaşında org ve piyano çalmaya başlamıştır.

2000l’erin başında hiphop kültürüyle tanışmıştır. 200 itibariyle de ilk altyapılarını hazırlamış olup 2007’de ilk kayıtlarını almaya başlamıştır. 2012 yılında Miller Music Factory adlı bir yarışmada ilk 10 da rock indie elektronik gibi türlerle yarışarak 3.lüğü kazanmıştır. 2013 yılında ilk resmş çalışması olan Boşver adlı single’ı yayınlamıştır.

2014 yılında da “İkizler Paradoksu” adlı albümü satışa çıkarmıştır. Birçok organizasyonda yer almış olup hali hazırda çalışmalarına Basemode Records & Sony Music bünyesinde devam etmektedir. 2018 yılı Temmuz ayında Sony Music & Basemode Records etiketiyle “Son Günüm Gibi” adlı single parçasını çıkarmıştır.

Instagram adresi kozmos.35 şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir