Turkcell T-Fit Nedir?

Turkcell markası günün trendlerini yakından takip ediyor. Yaz günlerinde yapılabilecek en iyi kampanyayı yapmış. Herkes zayıflamaya çalışırken Turkcell onların taleplerini karşılamaya çalışmış. Aslında cep telefonlarına kolayca indirilebilen birçok adım sayma kalori hesaplama programları olsa da elle tutulur bir alet haline gelmesi daha güvenilir duruyor.

T – Fit ile attığınız adım sayısı, kat ettiğiniz mesafe ve harcadığınız kaloriyi sağlıklı bir yaşam için takip edebileceğiniz vaad ediliyor. Kendinize hedef olarak seçtiğiniz adım sayısına ulaştığınızda haberdar ediyor. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği de eklenmiş. Aletin en iyi özelliği biilek şeklinde kolda taşınabilmesi. Uyku düzeninizi de takip edebilirsiniz. 4.9 inç OLED ekranı bulunuyor. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için grafiğe dökülmüş verilerinizi gün, hafta ve ay bazında değerlendirebilir ve performansınızı kolayca takip edebiliyorsunuz.

Kilo sorunu olanlar rahatlıkla kullanabilir. Tabii tek kurtuluş yolunun bu olduğu düşünmeyecek ve yediklerinize de dikkat edeceksiniz. =)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir