Pullu Elbise Modellerinde Fervente Şıklığı

1992 yılından günümüze değin toptan elbise üretiminde liderliği elden bırakmayan Fervente, pullu elbiseler kategorisi ile gözleri kamaştırıyor. 2019 pullu elbiseler modasını baştan yaratan firma, pullu payetli elbise modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Her daim güncellenen pullu elbise modelleri, modada sürekliliğin tanımını yapmaya devam ediyor. Firma, hayat kurtarıcı rolü üstlenen pullu elbiseler ile son derece çarpıcı ve modern bir görünüme kavuşmayı garantiliyor. Moda anlayışınızın sofistike ve ışıltılı yansıması için pullu payetli elbise modelleri İstanbul’un Laleli ve Osmanbey ilçelerinde görücüye çıkıyor. Sabredemeyenler veya online alışverişi tercih edenler için pullu elbiseler, resmi internet sitesi ferventeshop.com üzerinden alışverişe sunuluyor.

Seçim yapmakta zorlanacağınız kadar çok sayıda pul payet elbise seçeneği bulunan Fervente ürünlerinde sırt, bacak, omuz ve göğüs dekolte seçenekleri mevcut. 36, 38 ve 40 beden ölçülerinde üretilen pullu elbise modelleri uzun, kısa, ¾ kol ölçülerinin yanı sıra straplez kesimlere sahip pullu abiye elbiseler de barındırıyor.

pullu elbise modelleri

Doğadan ilham alınan, enerji verici ve hareketli pullu elbiseler, her yaş kadının gözdesi olmuş durumda. Göz alıcı bir nişan abiyesi olarak veya çeşitli organizasyonlarda giymek için, ideal tercihler olan pullu elbiseler, görülmeye değer bir vizyona sahip. Toprak ve kahve tonları ile asil bir görünüm sunan, limon ve altın sarısı ile içinizi ısıtan, leopar deseni ile göz alıcı detaylara sahip pullu elbiseler, çeşitli örgüler ile bezenen tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

En Gözde Pullu Abiye Elbiseler

Günümüz modasını belirleyen trendler neticesinde, pullu elbiseler, gündelik tercihler arasında da yer alıyor. Derin sırt ve göğüs dekoltesi detayları, vücut aksesuarlarıyla yeni bir dokunuş kazanıyor. Kulak aksesuarlarıyla da tamamlanabilen pullu elbiseler, klasik babet, sade stiletto, gladyatör sandalet gibi parçalarla şık kombinler yaratıyor.

pullu elbise modelleri 2

Gösterişini bir nebze kaybetmeden, nude bir makyaj ile tamamlanabilen kombin, zaman ve mekandan bağımsız olarak sizi modanın “en”i haline getiriyor.

Fervente Toptan Elbiseler

2019 Fervente pullu elbiseler içerisinde yer alan ürünler, toptan elbiseler kategorisinde de yer alıyor. Bu sayede girişimcilerin giyim sektöründe önünü açan Fervente, toptan elbiseler ile üstün kaliteyi oldukça uygun fiyata sunuyor.

pullu elbise modelleri 3

Ayrıca Fervente’de pullu elbiseler için üretim talebi oluşturabilmek mümkün. Mini, midi, uzun etek boyu, işlemeli, örgü, pullu ve daha birçok süsleme çeşidinin bulunduğu Fervente, çoklu üretim talebinizi de karşılıyor. Toptan elbiseler de dahi hayal gücünüzün sınırlarını aşarak, yeni tasarımlar talep edebilirsiniz. Böylece hayalinizdeki tasarımı istenilen renk, desen ve ölçülerde elde etmek olanaklı hale geliyor. Bayilik başvurusu, üretim talebi ve toptan elbiseler gibi hususlar hakkında detaylı bilgi almak için, ferventeshop.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir