Pucca da Evlendi

Pucca adıyla tanınan 28 yaşındaki yazar Selen Pınar Işık, 27 yaşındaki oyuncu Osman Karagöz ile dün akşam evlendi.
Yaşadığı aşkları kitaplarında yazan Pucca, yıllardır kendisinin hiç evlenemeyeceğini düşünüyordu ancak o da evlendi.
Gelelim evlilik fotoğraflarına ve gelinlik modeline..
puccagelinligi puccaningelinligiÖnü kısa arkası uzun bir gelinlik tercih etmiş, saçlarına da kısa bir tül takmıştı. Straplez olan gelinliğin iki göğsü birbirinden farklı işlenmişti.

Yaşadığı aşkı şu cümlelerle ifade etti:
“O kisi karsina cikinca anliyormussun derlerdi. Onu da buyuk ihtimal yanlis anlarim zannederdim. Sonra bir gun karsima ciktin. Oyle hic aklimda yokken, artik asktan vazgecmisken, bundan sonra sadece ben varim derken. Yorgundum, bikmistim, sıkılmıştım. hic hesap kitap yapmadim, hic kendimi beklentiye de sokmadim. Bi anda aldin beni goklere cikardin. Korktum, bunun bi de inisi var diye. Sardin, sarmaladin. Sen beni cok guzel sevdin. Ne zaman kafam karissa aldin cozdun butun dugumleri. Bazen kavga ettik, bazen sustuk. Ayy pardon ben sustum, senin susman mumkun mu allah askina.. Benim eksik taraflarimi sen doldurdun. Simdi Allah var yukarda inanilmaz guvenilmez bi tipin vardi, yalan yok. Ama al dedin, bak ben bu bu buyum.. Zamaninda da bu bu bu oldum. Simdi ise sadece senin olmak istiyorum.
Iyi ki karsima ciktin, iyi ki sevdim seni.. Cok mutluyum. Ilk gun, ‘biz seninle evlencez bak’ demistin. Valla evlendik. Seni seviyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir