Oyuncu Ufuk Özkan Organ Nakli Bekliyor

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ı, komedi dizilerinden ve yarışmalardan tanıyoruz. Karaciğer yetmezliği sebebiyle kısa sürede organ nakli yapılması gerektiği için özel bir hastaneye yatışının yapılması gerektiği söylendi.

En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda. Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim”

ufuk ozkan

Ufuk Özkan’ın paylaşımı: “Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız.”

Ufuk Özkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

11 Nisan 1975’de Almanya’da doğdu. Aslen Samsunlu olan oyuncu, 12 yaşında ailesiyle Samsun’a kesin dönüş yaptı. Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında ve Asuman Dabak Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2000 yılında kurucusu olduğu Tiyatro Kılçık grubunda 7 yıl kabare tiyatrosu yaptı. Televizyon kariyerine ilk adımını BKM’nin Ölümsüz Aşk adlı dizisinde Demet Akbağ, Tolga Çevik ve Murat Yıldırım ile başrolde yer alarak yaptı. 2005 yılında başlayan Emret Komutanım dizisinde Terliksi Vedat karakterini canlandırdı. 2009 yılında yayınlanan Benim Annem Bir Melek dizisinde yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir