Seren Özgün Tunç Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Seren Özgün Tunç’un her daim hayata pozitif bakışı takipçileri tarafından ilgiyle izleniyor. Pozitif bir insan olan Tunç ve ailesi, 6 Şubat’ta yaşanan depremde evini terk etmek zorunda kaldı. Zorlu yaşam koşulları ve şehir değiştirme zorunluluğu bile gülümsemesini bozmadı.

seren ozgun tunc

Seren Özgün Tunç Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Seren Hanım, 1989 Hatay doğumludur, koç burcudur. Şubat depremine kadar Hatay’ın Defne ilçesinde bir apartman dairesinde hayatlarını sürdürüyorlardı. Turuncu aşığı olan Tunç, evli ve iki çocuk annesidir. 7 yaşındaki Mehmet Bulut ve 4 yaşındaki Dünya ile güzel bir hayat sürmektedir. Turuncu bir vosvosa sahiptir. Evdeki birçok eşya da turuncudur.

Mali müşavirlik mesleğine ara verdikten sonra Yoga öğretmenliği yapmaya başlasa da İzmir’e taşındıktan sonra bu işlerine ara vermiştir. Eşi, Naim Tunç‘un ise asıl mesleği bankacılıktır. 5 kız kardeşten oluşan Seren Hanım’ın ailesi ve kızların birbiriyle ilişkisi de dikkat çekmektedir.

Seren Özgün Tunç’un evlerine ne oldu?

6 Şubat’ta yaşanan büyük depremde evleri büyük hasar almıştır. O geceyi ayrıntılı olarak İnstagram hesabından anlatmıştır. Ağır hasarlı binadan kaçarken birçok eşya da kullanılmaz hale gelmiştir. Geceyi birkaç sıyrıkla atlatan aile, çocukların eğitim hayatı ve psikolojileri için İzmir’e taşınarak müstakil bir eve yerleşmiştir. Her şey düzeldikten sonra Antakya’ya geri dönmeyi istediklerini her fırsatta ifade eden aileye bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir