Kezzo Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak rakı su gam ve keder isimli parçayı yayınlayarak tekrar merak edilen isimlerden olmayı başaran isim olan Rapçi Kezzo kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

kezzo kimdir nereli gercek adi nedir

Olduramadım, Can’ touch this, Bekliyorken ölmeyi, Yangın, Hep aynı sonlar, İtiraf, Gözü doysun, Çare değil, Karanlık, Kaybım çok gibi popüler parçaları vardır.

Kezzo gerçek adı nedir ? gerçek adı Hüsnü Doğan’dır. İstanbul’un Silivri ilçesinde yaşamakta olup 1990 yılında Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde doğmuştur. Kezzo nereli ? aslen Bulgaristan göçmenidir, Türk’tür. İlkokul eğitimini İstanbul/Silivri, lise öğrenimini Tekirdağ/Çorlu, üniversite eğitimini Bulgaristan’ın Sofya Şehrinde tamamlamıştır. Hayatının merkezine hep rap müziği koyan Kezzo, ilk çalışmalarını 2005 yılında yapmış ve bugüne kadar 6 Underground albüm yapmıştır Birçok sanatçının albümüne düet ve prodüksiyon olarak katkıda bulunmuştur. Son olarak 2016 senesinin ilk aylarında “Kafamın İçi” albümünü çıkarmıştır. Albümden günümüze kadar geçen süreç içerisinde “Üstü Kalsın” “Güne Doğma Diyor” “Bi’Gün” “Hep Aynı Sonlar” “Tuzak” teklilerini yayınlamıştır. 9 Mart 2018’de Sony Müzik etiketiyle ilk market albümü “Karanlık” ile sizlerle buluşan sanatçı, Ocak 2019’da “Ritmi Duyduğum An” single çalışması ile dijital platformlarda yerini almıştır. Yangın , Gidesin Gelir , Ayaz , Aklımdaki Nakarat gibi Çalışmalarda Avrupa Müzik ile iş birliği yapan Kezzo 2019 yılında “SEDEM YAPIM” isimli plak şirketini kurdu ve çalışmalarına bu çatı altında devam etmektedir. Sedem Yapım etiketiyle geçtiğimiz günlerde “Mach7ne” albümünü 2 bölüm halinde piyasaya sürmüştür .15 Ekim 2021’de ”Uzun Yolda HipHop” isimli E.P. çalışmasını ”Seyir Defteri” çıkış parçasıyla sevenleriyle buluşturmuştur. Sanatçı hız kesmeden art arda ”Gel”, ”Güyalar Boş”, ”Edebince” ve ”Arama” single çalışmalarını yayınlamıştır.

Instagram hesabı kezzomachine şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir