Roxen Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Selin Geçit ile birlikte Enemies isimli parçaya imza atan ve ülkemizde tekrar merak edilen isimlerden olmayı başaran Roxen kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

roxen kimdir nereli kac yasinda

UFO, Niciodata iapoi, Dincolo de Marte, You Don’t love me, Ghost, Wonderland, Amnesia, Cherry Red, Money Money, Enemies gibi parçaları vardır. Roxen kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Roxen nereli ? aslen Romanya’lıdır. 5 Ocak 2000 Cluj-Napoca Kaloşvar Romanya doğumludur. Rumen asıllı şarkıcı Roxen, 2020 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda Romanya’yı temsil etmesi planlanıyordu. Yarışma COVID-19 pandemisinin baş göstermesiyle birlikte iptal edildi. Romanya kamu yayın birliği TVP tarafından kendisine tekrar 2021 için temsilcilik hakkı verilmiştir.

Roxen, rüya gibi bir sese ve zengin, derin, benzersiz bir sese sahip karmaşık bir sanatçıdır. Şarkılar ve sözler, her şeyin mümkün olduğu eşsiz bir evren yaratıyor. Muhteşem Eurovision 2020 performansı ve Romanya’da radyo listelerinin zirvesinde 8 hafta geçirdiği ilk single’ı sayesinde çok hevesli büyüyen uluslararası bir izleyici kitlesi ile Roxen, hesaba katılması gereken bir güç! Onun için her müzik deneyimi, başka boyutlara doğru yeni bir yolculuktur. Roxen’in müzikal havası, büyüleyen ve yepyeni bir dünya yaratan bir büyü gibidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir