Özlem Lina Öz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Anne çocuk ürünleri başta olmak üzere birçok ürünü takipçileriyle paylaşan ve merak edilen isim olmayı başaran influencer Özlem Lina Öz kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ozlem lina oz kimdir nereli kac yasinda

Özlem Lina Öz nereli ? aslen Karabük Safranbolu’lu olan güzel fenomen aynı zamanda hemşirelik mezunudur. Sosyal medya fenomeni mezun olduktan sonra Op. Dr. Tayyar T. ÖZ ile evlenmiş ve sonrasında kızı 1 yaşında iken YouTube kanalı açmıştır ve büyük heveslerle açtığı hesabı yarıda kalmıştır. Youtube işini sonrasında yarıda bırakmış ve akademisyen olmaya başlamıştır.

Pediatri hemşireliği alanında yüksek lisans yapmış ve akademisyenlik yapmaktayken pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçilince tekrar Youtuber olma yolunda hayallerinin peşinden koşmaya başlamıştır. Ünlü fenomen akademisyen olma amacıyla erkenden bıraktığı ve en büyük hayali olan Influencer hevesine tekrar devam etmiştir. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşmayı başaran başarılı ismi Özlem Lina Öz’ün en büyük destekçisi de paylaşımlarında görüldüğü gibi eşi Dr. Tayyar Öz olmaktadır.

Kızlarıyla ve eşi ile olan paylaşımları ilgiyle takip edilen ünlü fenomenin kayınvalidesi, kayınpederi ile olan köy vlogları, annesi ile olan ve kardeşleri ile olan paylaşımları da oldukça çok ilgi görmektedir. En çok ilgiyi de 4 yaşındaki kızı Lina ile olan paylaşımları olduğu görülmüştür. Özlem Öz güzellik merkezi ismiyle güzellik salonlarına da sahiptir.

Özlem Lina Öz kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 34 yaşındadır. 17 Kasım 1989 tarihinde doğan güzel sosyal medya fenomeni isim, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Magazin dünyasında ilgiyle takip edilen başarılı isim oldukça çok sayıda takipçiye de sahip. Takipçilerin de en çok da kızı Lina Öz Burcu’yu merak ediyor ve ilgiyle takip ediyor. 17 Kasım 1989’da doğan başarılı isim Akrep burcudur.

İlk ve ortaöğretiminden sonra Marmara Üniversitesi hemşirelik bölümün mezunu olup yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve doktorasına başlamıştır; şu an doktorasının tez dönemindedir.

Nişantaşı, Maltepe ve Üsküdar Üniversiteleri gibi okullarda öğretim görevlisi olarak hizmet veriştir. Üniversite yıllarında staj yaparken Operatör doktor Tayyar Öz ile tanışıp kısa zaman sonra evlenmiştir. Özlem Lina Öz şu anda iki çocuk annesidir. Lina ve Ela isimli iki kızı ve eşi ile birlikte birbirinden dikkat çekici paylaşımlar oluşturarak yaptığı paylaşımlar geniş bir kitle tarafından takip edilmektedir.

Instagram hesabı ozlemlinaoz şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir