Demircan Kaçel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Netflix’in ses getiren yerli dizilerinden olan Kuş Uçuşu, senaryosunun yanı sıra oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile birlikte oyunculuğuyla merak uyandıran bir isim daha yer alıyor. Yusuf Tunca karakterini canlandıran oyuncunun adı, nereli olduğu, boyu ve yaşı gibi birçok konu Google aramalarına yansıyor.

demircan kacel

Demircn Kaçel kaç yaşında?

1999, İstanbul doğumlu. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesini bitirdikten sonra Folkart Academy Tiyatro Atölyesinde oyunculuk eğitimi aldı.

Tiyatro çalışmaları yanı sıra kamera önü oyunculuğuna 2019 yılında yayınlanan Tek Yürek dizisinde yer alarak başladı. 2021’de Mavera ve Yalancılar ve Mumları dizilerinde oynadı.

Demircan Kaçel hangi dizilerde oynadı?
Demircan Kaçel’in daha önce oynadığı dizilere bakacak olursak;
Üç Kız Kardeş Mesut. Yalancılar ve Mumları Metin. Mavera dizisi Yalgız.

Kuş Uçuşu dizisinin konusu nedir?
Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizinin konusu, oyuncuları ve hikayesinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Deneyimli, idealist bir haberci. “Biri olmaya” can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. İkisi arasındaki mücadeleyi izlemek isteyenler Netflix üzerinden izleyebilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir