13. Vagon Grubu Solisti Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Spotfy listelerinde gayet iyi bir performans gösteren 13. vagon grubu hakkında birçok şey merak ediliyor. “Gitmiyor gözümden”, “Hep yarım kaldım”, “Her günüm senin için”, “Karanlık akşamlar”, “Bir umut yaşar insan” gibi şarkılara imza atan grubun bir solisti bulunuyor.

13. Vagon Grubunun Solisti Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

13. vagon grubunun solisti Mert Dursun’dur. Grubun seslendirdiği birçok şarkının söz ve müziği de Mert Dursun’a aittir. Kendisi hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değiliz.

13.vagon solisti

“Karanlık Akşamlar” şarkı sözleri 

Vakit yaklaştı gelecek çok yakın Belki de kaçmak lazım Bu koskoca dünya ne küçükmüş aslında Duygulara esir olunca Kendimden çıkamıyorum Esir oldum aklıma Bir yol buldum aslında Eser bir gün o da ruhuma Karanlık akşamlar seni bana yazmışlar Okuduğum en kötü hikaye bu Gece gelir aklıma zehir olur uykuma Yaşadığım en kötü hikaye bu Aldatır beni masum hali Önceden acıtmamış gibi Ne kadar kaçsam boş hayalim bana hoş Savaşın galibi belli Kendimden çıkamıyorum Esir oldum aklıma Bir yol buldum aslında Eser bir gün o da ruhuma Karanlık akşamlar seni bana yazmışlar Okuduğum en kötü hikaye bu Gece gelir aklıma zehir olur uykuma Yaşadığım en kötü hikaye bu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir