Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman Sevgili Mi?

Lise eğitimi gören Aleyna tilki Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından sonra ünlü oldu ve şuanda 16 yaşında. Aleyna Tilki’nin Emrah Karaduman ile yaptığı Cevapsız Çınlama şarkısından sonra da adından çokça bahsedilmeyi başarmıştır.

Number 1 Türk FM’de Kadir Çetin Aleyna Tikli’ye Sevgilin var mı? demesi üzerine Aleyna Tilki, soruya yanıt vermekte zorlanırken, Emrah Karaduman’ın da yüzünün kızarması ve utangaç tavırlar sergilemesi dikkatli gözlerden kaçmamıştı. Yani kesin olarak sevgili olup olmadıkları bilinmiyor. Ancak aradaki yaş farkı ve Aleyna Tilki’nin reşit olmaması da bilinmesi gereken bir nokta.

Reşit olmayan Aleyna Tilki’nin alkollü mekanlarda, gece kulüplerinde sahne almasının yasak olduğunu ve bunun yanlış olduğunu haberlere konu olmuştu. Yaşından oldukça büyük görünüyor ve fazlaca makyaj da yapıyor. Aleyna da hakkında çıkan haberler sonrası psikolojisinin bozulduğunu ve konservatuvar yerine psikoloji okuyacağını açıklamıştı. Bu yaşta bir kızın bu kadar ünlü olması tabi ki kolay değil.

Sürekli birlikte vakit geçiriyorlar ve Instagram hesaplarından kalp emojileriyle fotoğraf paylaştıkları da gözlerden kaçmıyor. Number 1 Türk FM röportajının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir