Aisu Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Bal gibi isimli şarkısıyla Spotify gibi listelerde liste başı olmayı başaran ve merak edilen isimlerden olan Aisu kimdir ? şarkıcıyla ilgili tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

aisu kimdir gercek adi nedir

Los Angeles doğumlu Türk genç şarkıcı, söz yazarı ve prodüktör olan Aisu, yapımlarına tüm hızıyla devam eden Min Taka ile beraber dillere dolanacak olan “Sabotaj” adlı parçaya imza atmıştı. Şarkının, söz ve müziği Min Taka ve Aisu’ya, prodüksiyonu ise tamamen Aisu’ya ait. Bal gibi, 21, Şampanya, Sabotaj, Offline, CHERRY COLA, Rose, Ev3ningside, Scorpio Sun, 333 isimli teklilere sahiptir. Aiusu gerçek adı nedir ? gerçek adı Su Özcan’dır.

Kendisini şu kelimelerle anlatıyor;
singer/songwriter/producer based in ist + la. los angeles/istanbul arası bir yaşamım oldu. üniversite için california institute of the arts’ta “musical arts & experimental pop” bölümündeydim. gitar ve vokal ana enstrümanlarım olmakla beraber, kendi altyapılarımı yapmak/şarkılarımı yazmak müzik tarzımı özellikle bana özgün yaptı. Teorik altyapım caz ile başladı ve şimdi kendimi en yakın gördüğüm genre “hyperpop” olarak devam etmekte. en çok ilham aldığım sanatçılar arasında, doja cat, charlie xcx, ke$ha, grimes ve rico nasty gibi isimler yer almakta. internetin 333’üncü katmanında görüşmek üzere <3 butterflies in my brain, beats in my bedroom. xo aisu

Instagram hesabı aisu_here şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. gerçek adı su özcan, spotify’ındaki bazı şarkılarının creditlerinde ve rosenin altında copyrightı sahiplenen kişinin isminden de görülebilir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir