515 Haşimi Çetesi Nedir, Ne Demek, 515 Yazan Araç Nedir?

Sosyal medyada aşağıdaki gibi mesajlar yazarak bu araçların ihbar edilmesi isteniyor. Bu araçlar kime ait, Haşimiler dedikleri çete kim ? 515 Haşimi Çetesi Nedir ? bu konuda bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

515 hasimi cetesi nedir ne demek 515 yazan arac nedir

“Üzerinde “515” yazan bir araç gördüğünüzde lütfen 112’yi arayıp aracın bulunduğu yeri, plakası ve rengi dahil tüm detaylarını vererek bildirin. Ardından mutlaka aracın fotoğraflarını çekin ve size en yakın polis merkezine gidin.” 515 Haşimi  ne demek ?

Arap aşiretlerinin kendilerine ait rakamlarının olduğu, Osmanlı’ya isyan eden Haşimilerin sembolizmini içeren bir Arap milliyetçiliğinin de işareti olduğunu bildiriliyor. 515 rakamı Arap milliyetçiliğini en sıkı şekilde savunan Al Naim, Kariyş, Seliym, Heziyl ve Kenani aşiretlerinin de sembolü olduğu öne sürülüyor. 515 Yazan Araç Nedir

Geçtiğimiz yıllarda da bu çeteye tepki gösteren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ “Adana’da gövde gösterisi yapan Suriyeli çeteler videosu için “Bu video gerçek mi?” diye soranlar var. Önceki videonun üzerinde yazan bu 515 nedir? demişti. Sakarya sokaklarında yürüyerek gövde gösterisi yapan çete üyeleri, polis tarafından yakalanmıştı. Konya ve diğer illerde de bu kişiler ve araçlar ortaya çıkıyor. Bunların kim olduğu ve amaçları bilinmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir