Zebani Efe Beycan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Satanist Katarsis X-TRA isimli Youtube programında Gökhan Çınar’ın konuğu olan ve tekrar merak edilen isim olan Efe Beycan kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

zebani efe beycan kimdir nereli kac yasinda

 

Sosyal medyada oldukça ses getiren ve son dönemde herkesin konuştuğu, tartıştığı ve merak ettiği Efe Beycan. Ben Zebaniyim diyen ve merak edilen isim olan Efe, Katarsis X-TRA isimli programda hikayelerini anlattı.

Efe Beycan nereli ? aslen İzmir’lidir. Zebani yaşının 456 olduğunu söylüyor. İzmir’de yaşamaktadır. Satanist olduğunu ve satanizmin yanlış bilindiğini söylemektedir. Satanizmin hayvanlara zarar vermediği, zarar verdiği kişilerin de psikolojisi bozuk insanlar olduğunu söylemektedir.

Efe Beycan kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 18 yaşındadır, 2009 doğumludur. Sosyal medyada sevgiye aç olduğu, hangi kılığa girerse girsin de yüzünde masumiyetin olduğu yorumları yapılıyor. Hatta yorumlarda zebaniyi bile üzen hayatın diğer insanları ne kadar üzebileceğini siz düşünün şeklinde yorumlar yapılıyor. Efe Beycan müslüman mı ? Bütün dinlere inancı olduğunu, kendisinin satanist olduğunu ancak annesinin ve babasının müslüman olduğunu açıklamaktadır. İnançsızım diyor ancak fotoğraflarında haç küpesi gözüküyor ve Hristiyanlığa yakınlığı biliniyor. Satanistlerin peygamberi olduğunu iddia etmektedir. Allah’ın varlığını kanıtlamasıyla müslüman olabileceğini söylemektedir.

Sokakta yürüyen bir genç, kendisine teklif edilen 500 TL karşılığında suratına Aleyna Tilki’nin ismini dövme yaptırdı haberleri vardı ancak bunun gerçek olmadığını daha sonradan açıklamıştı.

Instagram hesabı zebani.efe şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir