Nermin Gül Kimdir, Eşinden Boşandı Mı?

Sosyal medya üzerinden yemek tarifleri paylaşan Nermin Gül, daha önce çeşitli televizyon kanallarında da sunuculuk yapmıştı. Şu an da Kanal 7’de Nermin’in Enfes Mutfağı adlı yemek programı yapmaya devam ediyor. Nermin Gül’ün takipçileri onun soyadının değiştiğini görünce eşinden boşanıp boşanmadığını çok merak ettiler. Artık İnstagram hesabında Nermin Öztürk yazıyor.

nermin gul ozturk

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Nermin Gül, son olarak gelen sorular üzerine sessiz sedasız boşandığını açıkladı. “Canlı yayınımda çok soruldu. 2021’in Ocak ayında anlaşmalı bir şekilde evliliğimi sonlandırdım. Bu da son cevap olsun.” dedi.

Nermin Gül kimdir?

25 yaşında 3. çocuğunu kucağına alan Nermin Gül’ün hayatı sosyal medyaya attığı adımla değiştiğini söylüyor. Boşnak göçmeni bir ailenin kızı olan Nermin Gül, 1983 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz 10 yaşındayken çalışmaya başlayan 20 yıllık evli olan Nermin Gül’ün bir kız, iki erkek olmak üzere 3 çocuğu vardır. Binlerce takipçisi bulunan Instagram kanalı olan Nermin Gül, TRT 1 kanalında yayınlanan “Misafirim Var” adlı yemek programıyla adını geniş bir kitleye duyurmuştur. Sunuculuğun yanı sıra, Eğitmen Şef olarak dersler vermektedir. Son olarak yazdığı kitapla gündeme gelen Nermin Gül, Hani Yapamazdım kitabında özellikle Anadolu’daki kadınlarımızın hayatlarına dokunmayı, onlara bir kadının isteyince neler başarabileceğini bire bir anlatmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir