Şarkıcı Mert Demir Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Mabel Matiz ile birlikte Antidepresan isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran şarkıcı Mert Demir kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sarkici mert demir kimdir nereli kac yasinda

Pusulam rüzgar, Bırak beni, Unutma beni / Unut Gitsin, 1500, Karakış, Herkesin kafa gidik, Geberebilirim, Benim suçum günahım ne, Benden kimseye hayır yok, Beyaz giyme gibi parçaları vardır. Şarkıcı Mert Demir kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 28 yaşındadır. Şarkıcı Mert Demir nereli ? 26 Ocak 1994 İstanbul Beyoğlu doğumlu olup aslen de İstanbul’ludur.

Annesinin hediye ettiği enstrüman olan gitar ile müziğe ilgi duyarak müzik hayatına başlamıştır. Şarkıcı ve şarkı yazarı kimliğiyle birlikte birçok farklı tarzı kendi müziklerinde harmanlamaya başladı. Yıllar içerisinde prodüktör kimliği ile onlarca albümün ve parçanın prodüksiyonunu yaparak isminden söz ettirmeyi başardı. Çıkış parçası olan “Uyan” isimli tekliyi 2017 yılında dinleyicisiyle paylaşan Mert Demir, yapımcılığını kendi üstlendiği ilk albümü “Bak Kollarım Burada”yı 2019’da piyasaya çıkardı. Albümdeki bestesi ve sözleri kendisine ait sekiz tane parçanın yanı sıra türkü düzenlemeleri de yaptı. Konser ve kliplerinde soyunarak ilgi çekmektedir. Hatta yukarıdaki fotoğrafı Instagram’da paylaşarak “Bundan sonra soyunmak yok, bundan sonra mustafa ceceli kombini.” demiştir.

Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz. Instagram hesabı thisismertdemir şeklindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir