Ada Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kısa bir süre sonra Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan iddialı gençlik dizisi Ada Masalı hakkında birçok merak edilen konu bulunuyor. Ada Masalı’nın tanıtım fragmanında görülen dizinin çekildiği yerin doğal güzelliği televizyon severleri büyülüyor. Hal böyle olunca Ada Masalı’nın nerede çekildiği sorusu gündemdeki yerini alıyor. Ada Masalı hangi adada çekiliyor?

ada masali

Ada Masalı oyuncuları kimler?
Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un bulunduğu Ada Masalı dizisi Star TV ekranlarından seyircisine merhaba demek için geri sayıma başlıyor. Ele aldığı hikaye ve oyuncularıyla yayınlanmadan gündem olmayı başaran Ada Masalı dizisinin kadrosunda; başrol oyuncularına ek olarak, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi isimler yer alıyor. Başrollerinde ise Alp Navruz ve Ayça Ayşin bulunuyor.

Alp Navruz kaç yaşında?
İstanbul doğumlu olan Navruz, 1990 doğumludur.

Ayça Ayşin kaç yaşında?
Ayşin, 1992 Sinop doğumludur.

Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor?
Ada Masalı dizisi, İzmir’de çekiliyor. Dizinin çekildiği bölge ise İzmir’in incisi olarak tanımlanan Seferihisar ilçesinin Sığacık bölgesi olarak biliniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir