Youtube Kids Nedir?

Çocuklar için internet kontrolsüz olduğunda tehlikeli olabileceği gibi Youtube gibi video platformları da sakıncalı olabiliyor. Peki çocuklar için geliştirilen Youtube Kids nedir ? Çocuklar için filtre edilen bir Youtube platformu.

youtube kids nedir

Çocuklara güvenli bir ortam sağlamak amacıyla tasarlanan YouTube Kids, çocukların yeni içerikleri ve heyecan verici ilgi alanlarını kendi kendilerine keşfetmelerini hem daha kolay hem daha eğlenceli hale getirirken anne babalar veya bakıcıların da kontrol altında tutarak onlara rehberlik etmesini sağlar.

YouTube Kids’de bulunan videoların çocuk ve ailelere uygun özelliklerde olması için gerekenler yapılıyor. Doğru videoların olması için Youtube mühendislik ekibi geliştirdiği otomatik filtreler, gerçek kişiler tarafından yapılan incelemeler ve izleyicilerden aldığı geri bildirimlere göre hareket ediyor. Çocukların izleyebileceği içerikleri seçme, ekran başında kalma sürelerini sınırlama ve videoları engelleme gibi birçok özellik mevcut.

Youtube Kids, Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. Aynı zamandawww.youtubekids.com adresine giderek YouTube Kids’in web sürümünü de kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir