Yasince & Şulemsi Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yasin Elus ve Şule Karatürk, birbirlerini severek evlenen çiftlerden biri olarak sosyal medya hesaplarında karşımıza çıktı. Tiktok ve İnstagram hesaplarından tanıdığımız çift, geçtiğimiz yıl büyük bir ses getirerek boşandılar. Bu evlilikten bir de erkek çocukları olan çiftin neden boşandığı hep merak konusu oldu. Bir kısım takipçileri, Yasin’in olumsuz davranışları sebebiyle gerçekleşen bir boşanma olduğunu savundu. Şule Hanım, boşanmadan sonra sinir krizi geçirircesine bir canlı yayın yaptı. Boşandığı eşi için “Bu yaptığın sevmek değil!” şeklinde ağlayarak sitemini dile getirdi. Eşinin tedavi görmesi gerektiğini söyledi. Bu cümle akıllara psikolojik bir hastalık sorusunu getirdi.

Yasin Türk kimdir?

Yasin Elus lakaplı kişi, 32 yaşındadır. Zaman zaman şarkılar söyleyerek YouTube sayfasına yüklemektedir. Ankara doğumludur ve  1.72 boyundadır. Şule ile aralarında 1 yaş vardır.

yasince sulemsi kimdir

Şule Kayatürk kimdir?

Şule Kayatürk 1.75 boyundadır ve oğlak burcudur. Aslen Ankaralıdır. Boyu 1.75 olan Şule Kayatürk daha önce 100 kilo üzerine çıkmıştır ancak son zamanlarda oldukça zayıflayarak 54 kilo civarına düşmüştür. Yaptığı diyetler sayesinde kilosu oldukça düşmüştür.

Yasince ve Şulemsi neden boşandılar? Geçirdikleri operasyonlar neler?

İkili, yıllardır birlikteler ve birlikte bazı estetik operasyonlar geçirdiler. Eski halleri ve şimdiki hallerine bakıldığında çok farklı oldukları görünüyor. Şulemsi’nin Ankara’da bir güzellik merkezi de bulunuyor. Gözlerinin düşüklüğünden dolayı yorgun göründüğünü düşünen Şule Kayatürk, ”Bella Eyes” ameliyatı olarak gözlerini kaldırtmıştır. Burnunda estetik olup olmadığı merak edilse de yoktur. Dudağında da dolgu olduğu biliniyor.

sulemsi eski hali

Yasince & Şulemsi evlenecek mi?

Çiftin tekrar barıştığı ve yakında evlenecekleri herkes tarafından bekleniyor. Yasince & Şulemsi Gülüşünü İzledim şarkısı ise bu barışmanın mevyesi olarak YouTube kanalından izlenebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir