Lazer Epilasyon Süreci Nasıl İşliyor? Kaç Seans Sürer?

Lazer Epilasyon Süreci Nasıl İşliyor? Kaç Seans Sürer?

Eskişehir’de bir lazer epilasyon merkezi olarak hizmet sunan Este Lorien tarafından lazer epilasyon süreci hakkında merak edilen konuların yer aldığı yazımıza hoş geldiniz.

Este Lorien Eskişehir lazer epilasyon işlemlerine, sektörde uzun yılların getirdiği bilgi birikimi neticesinde 2019 yılında başlamıştır. Kurumuş olduğu dönemden günümüze dek önce hijyen / önce memnuniyet mottosu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Cilt bakımı, kirpik bakımı, kalıcı makyaj, lazer epilasyon gibi çok çeşitli hizmetleri titizlikle sunan Este Lorien’de en çok rağbet gören ve tavsiye edilen hizmetlerin başında lazer epilasyon gelmektedir. Peki, lazer epilasyon nedir, süreç nasıl işler ve bu konuda nerelere dikkat edilmelidir? Devam eden bölümlerde bu konulara ilişkin kritik bilgilere yer verilmiştir.

Lazer epilasyon en genel tanım itibari ile belirli periyotlarda veriler ışınlar vasıtasıyla kıl köklerinin tahribata uğramasını sağlayan bir işlem olarak tarif edilebilir. Kıl köklerinde oluşan tahribat neticesinde süreç sonunda tüylerin kalıcı olarak dökülmesi hedeflenmektedir. Lazer epilasyon bu yönüyle ele alındığında ağda, cımbız, tüy dökücü krem gibi diğer tüy alma yöntemlerine göre önemli bir farklılık göstermektedir.

Dolayısıyla lazer epilasyon işlemlerine olan ilgi ve talep her geçen gün hem kadınlar hem de erkekler tarafından artarak devam etmektedir.

este lorien

İyi Bir Lazer Epilasyon Süreci İçin Neler Gereklidir?

Lazer epilasyon işlemi vücutta istenmeyen tüylerin yer aldığı (kıl ve cilt tipinin uygun olması durumunda) hemen her bölgeye uygulanabilmektedir. Kadınlarda en sık tercih edilen bölgeler; koltukaltı, bacak, özel bölge, kol, yüz, göbek gibi pek çok farklı alanı kapsayabilmektedir. Lazer epilasyon seans sayıları ise işlem yapılan bölgeye göre değişkenlik gösterebilmekle birlikte genellikle 6-8 seanslık bir süreci kapsamaktadır. Bununla birlikte seans aralıkları da yine işlem uygulanan bölgeye ve kullanılan cihaz türüne göre değişiklik göstermekle birlikte ilk seanslarda 35-40 gün gibi belirlenen süreler, son seanslara doğru yaklaşıldığında 60-75 gün gibi sürelere çıkabilmektedir.  (İhtiyaç halinde belirtilen seans sayıları ve süreleri değişebilmektedir.)

Lazer epilasyondan en yüksek verimin alınabilmesi için çeşitli konular oldukça büyük önem taşımaktadır. Bu konular özetle;

  • Lazer epilasyon seanslarında kullanılan cihaz türü ve cihaz kalitesi
  • İşlem uygulanan bölgedeki cilt ve kıl tipi
  • İşlem uygulanan kişinin seans öncesi ve seans sonrasında dikkat etmesi gereken kurallara uyması
  • Lazer epilasyon uygulayan kişinin deneyimi ve uzmanlığı
  • Seans sayısı, seans süresi, atış sayısı ve enerji düzeyinin doğru planlanması

Olarak ifade edilebilir.

Bununla birlikte işlemin pek çok kişiye uygulanması sebebiyle lazer epilasyon merkezinin, seans odalarının, seans sırasında kullanılan materyallerin ve cihazın hijyenik tutulması sağlık açısından büyük önem taşımaktadır.

Dilerseniz Eskişehir lazer epilasyon ( https://www.estelorien.com.tr/lazer-epilasyon/ ) sayfasını ziyaret ederek işlemler hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Eskişehir Lazer Epilasyonda Este Lorien Ayrıcalığı

 

Este Lorien, Eskişehir lazer epilasyon merkezi hizmetlerinde müşteri beklentilerini sürekli olarak dikkate alarak bu beklentileri karşılayacak ve sektörde fark yaratan çözümleri üreten bir yaklaşımla hizmet sunmaya devam etmektedir.

Bu doğrultuda lazer epilasyon hizmetlerinde;

  • Hijyen (Tek kullanımlık ürünler / sedye örtüsü, terlik, havlu, eldiven vb.)
  • Kaliteli ve güncel seri cihazlar
  • Deneyimli estetisyenler
  • Etkili epilasyon için gerekli atış sayıları
  • Etkili epilasyon için gerekli seans süresi
  • Epilasyon başlık / cihaz değişiminin zamanda ve düzenli olarak yapılması
  • Seanslarda doğru enerji düzeyinin belirlenmesi ve doğru atış tekniklerinin uygulanması

Başta olmak üzere müşteri beklentileri doğrultusunda pek çok konuya önem vermektedir.

İşlem yapılan bölgeye göre değişen (ortalama 8 seanslık) lazer epilasyon paketleri ile etkili ve hijyenik bir epilasyon deneyimi sunmaktadır.

Güzellik salonu kapsamında sunulan tüm hizmetler için Este Lorienhttps://www.estelorien.com.tr/ ) adresini inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir