Özlem Kosif Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Özlem Kosif’in hayatı hakkında pek çok şey merak ediliyor. Eğlenceli paylaşımlar yaparak takipçilerinin beğenisini kazanan Kosif, hayata oldukça esprili yaklaşıyor. Gelin kaynana ilişkileri, elti görümce videoları binlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşılıyor. Kilolu hallerinden sonra sıkı bir diyete giren Özlem Hanım’ın yeni haline bakınca ne kadar zayıfladığı da fark ediliyor.

ozlem kosif kizi

Özlem Kosif Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Özlem Kosif nasıl zayıfladı?

3 Mart 1990 tarihinde doğan Kosif, doğum tarihini yaşı belli olmaması için takipçileriyle paylaşmamaya çalışıyor. Başarılı sosyal medya fenomeni isim istikrarlı bir şekilde aç karnına bir gün sirkeli su ve bir gün limonlu su içtiğini bu sayede metabolizmasını hızlandırarak kilo verdiğini dile getirdi. 1.73cm boyunda olan Kosif, aslen Karadenizlidir.

ozlem kosif esi kocasi

Özlem Kosif’in eşi kim? Özlem Kosif Eşi Ne İş Yapıyor?

Ünlü fenomen Kosif’in eşi denizcidir ve sık sık şehir dışında bulunmaktadır. Bu sebeple eşi yanında çok fazla görünmüyor. Annesine yakın oturduğu için annesi ve kardeşleriyle zaman geçirmektedir. Bir de 9 yaşında okula giden kızı vardır. Kızıyla çektiği okul videoları da viral olmaktadır.

Özlem Kosif Kardeşi

Özlem Kosif’in kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan bir erkek kardeşi vardır. Youtube’da paylaştığı içerikler ile fenomen haline gelen Cihan Kosif, Özlem Kosif’in erkek kardeşidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir