Çağrı Sinci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Heredot Beatz ile birlikte Pencereler isimli parçaya imza atan ve tekrar merak edilen isimlerden olan Çağrı Sinci Kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

cagri sinci kimdir nereli kac yasinda

Kaç istersen, Uçurumlar, Kaset, Lobotomi, Tuhaf Hikaye, Daha neler, Ölmezsen kaybetmezsin, Kusursuz gün, Bak işine gibi parçaları vardır. Çağrı Sinci nereli ? İzmir doğumlu Çağrı Sinci, İstanbul’da yaşıyor, hiphop sanatçısı. Söz yazarı ve stilist – bir hikaye anlatıcısı.

Çağrı Sinci kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 35 yaşındadır. 1988’de İzmir’in Çiğli ilçesinde doğmuştur. Erken yaşta hip-hop ortamlarında bulunmuş. Verdiği bir röportajında break dans ile hip-hop ortamına giriş yaptığını söylemiştir. İzmir’de yaşamasından dolayı da burada yaşayan Yener Çevik ve Cashflow gibi bir çok üstat rapçinin yanında bulunmuş ve beraber de projeler yapmıştır. Kendisi henüz 13 yaşındayken Hip Hop Menü 2 isimli karma albüme Nefesini Kes isimli parçayı seslendirerek katılmıştır. Öğrenim hayatına İzmir’den ayrılarak Adapazarı’nda lise okuyarak devam etmiştir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce bölümü okumuştur. Üniversite okuduktan sonra öğretmen olmuştur. Öğretmenlik yaptığı bu süreçte rap müziğe yaklaşık 10 yıl ara verdikten sonra 2010 yılında “Sıfırdan Başlamak” adlı yepyeni albümüyle piyasaya tekrar giriş yapmıştır.

Instagram hesabı cagri.sinci şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir