Emre Nalbantoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Şiir oldum isimli parçasıyla müzik listelerinde ilk sıraları almayı başaran ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Emre Nalbantoğlu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

emre nalbantoglu kimdir nereli kac yasinda

Şiir oldum, Gitme, Hanımefendi, Uçuyorum, Nereye gittin ki sen, Kelebek, Kalbi çiçek, İhtimal, Sen Nerden çıktın, Nereye dersen oraya gibi parçaları vardır.

Emre Nalbantoğlu nereli ? aslen Ankara’lıdır. Emre Nalbantoğlu kaç yaşında ? 2024 yılı itibariyle 39 yaşındadır. 13 Nisan 1985 tarihinde Ankara’da doğmuştur Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra SDÜ İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Yirmi yılı aşkın süredir blues, caz, bebop, rock, serbest caz vs. üzerine gitar çalışıyor ve uzun zamandır özellikle blues olmak üzere şarkılar söylüyor.

Emre Nalbantoğlu 2013’te Roxy Müzik yarışmasında birinci olarak profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Derdi Neydi? ve blues yoğunluklu ikinci albümü Ciddi ile türkçe blues müziğinde önemli isimlerden oldu… Daha sonra çeşitli janrları kendi edebiyatı ile birleştirerek dünya müziğini yakalamak için çeşitli deneyler yapmaya başladı. Bu deneylerin çok özel örnekleri Dümensuyu, Seviyorum ve İhtimal parçalarıdır. Dede lakaplı Emre Nalbantoğlu, son yıllarda Napıcakların Nolucakları (Ep) ve En Kral Ceket Benim! (albüm) gibi gitar soundunu özenli bir şekilde öne çıkaran eserler yayınlayarak müzik yelpazesinin genişliği ile dikkatleri çekti. 2024’e kadar bağımsız olarak müzik üretimi yapan Nalbantoğlu 2024 için Universal Music ile anlaşma yaptı ve 5 Ocak 2024’te Uçuyorum’u paylaştı.

Instagram hesabı dedenalbantoglu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmına yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir