Tuğçe Şenoğul Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tuğçe Şenoğul kimdir? İstanbul’da yaşayan bir şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. Müzik kariyerine 2010 yılında “Seni Görmem İmkansız” grubunun üyesi olarak adım atan Şenoğul, altı yıl boyunca Avrupa ve Türkiye’nin önemli festivallerinde ve mekanlarında sahne alarak etkileyici gösterileriyle izleyicileri büyüledi. 2016 yılında Kahinar ile işbirliği yaparak çok yönlülüğünü sergilediği “Nuhari” albümünü piyasaya sürdü.

Kasım 2017’de çıkardığı ilk solo albümü “Gölgelerine”, yurt içinde ve yurt dışında geniş bir beğeni topladı ve Bandcamp’ın en iyi 7 albümü arasında yer aldı. Türkiye’nin en etkili kadın şarkıcıları, söz yazarları ve sanatçıları arasında kabul edilen Şenoğul, yenilikçi eserleri ve işbirlikleriyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Şenoğul’un yakında çıkacak olan “Atlas (Map Of The Soul)” albümünden önce yayımladığı “Atlas – Yerdeniz” adlı EP’sinin, onu müzikte öncü bir isim olarak daha da öne çıkarması bekleniyor. Sanatının sınırlarını zorlamaya devam eden Şenoğul, müzik dünyasında unutulmaz bir iz bırakmayı vaat ediyor. Heyecan verici bu yeni dönemde, Şenoğul’un müzikal yaratıcılığı, izleyicilere ilham vermeye devam edecek.

tugce senogul

Tuğçe Şenoğul şarkıları

Bunu Sana Demiştim
Buzul
Bu Gece
Onun Karanlık Huyları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir