Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den Neden Ayrılıyor?

TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye adlı sevilen şarkı yarışmasında jüri üyesi olan Gökhan Özoğuz (Athena) yeni sezonda yarışmadan ayrılacağını açıkladı. Sempatik bir isim olan Gökhan Özoğuz, yeni sezonda olmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

5 yıldır O Ses Türkiye adlı yarışmanın jüri koltuğunda yer alan Özoğuz, konser ve albüm çalışmalarına zaman ayırmak için ayrılma kararı aldığını açıkladı. Herhangi bir anlaşmazlık veya kırgınlık durumu olmadığını da aşağıdaki açıklama ile belirtmiş oldu.

Gökhan Özoğuz; ”Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Jüri koltuğunun boşalmasıyla birlikte yerine kimin geleceği henüz kesinleşmedi. Bu habere üzülenler olduğu gibi çok sayıda sevinenler de var. Kendisine yeni albümünde ve tüm hayatında başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir