Tuğçe Işınsu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Tuğçe Işınsu, İstanbul’da doğup büyüyüp eğitimini tamamlamış bir yaşam koçu ve yazardır. Bazı eserlerinde Türk kadınına yönelik kullanılan farklı ifadelerle gündeme gelmiştir. Aşk, ilişkiler, enerji, rüyalar, tarot, astroloji gibi birçok konuda ilgilenen Işınsu, uzun yıllar reklam yazarlığı yapmasının ardından Spiritüel Yaşam Danışmanlığı alanında uzmanlaşmıştır. Tuğçe Işınsu kimdir ?

tugce isinsu kimdir nereli kac yasinda

Tuğçe Işınsu’nun Instagram hesabı olan “tugceisinsu” 2020 yılı itibarıyla 370 binden fazla takipçiye sahiptir. Özel hayatı hakkında çok bilgi bulunmayan Işınsu’nun bekar olduğu belirtilmiştir. Tuğçe Işınsu nereli ? aslen Kars’lıdır. İstanbul’da doğmuştur.

1977 doğumlu olan Işınsu, Fevziye Mektepleri Vakfı Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde eğitim görmüştür. Simge Bilim, Kehanet Sanatları, Havas ve Melek Enerjisi konularında özel eğitim almıştır. Tuğçe Işınsu annesi kimdir ? Emine Işınsu Öksüz (17 Mayıs 1938, Kars – 5 Mayıs 2021), Türk roman ve oyun yazarı, şair ve dergi editörü.

Tuğçe Işınsu’nun yazdığı kitaplar arasında “Biz Tatlı Cadılar, El Vedud, Mucizeleri Çağırmak, Ol Der ve Olur, Onu Baştan Çıkar, Onu Kendine Aşık Et, Aşk ve Cazibe Akademisi, Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu ile Aşk Kartları” gibi eserler bulunmaktadır. 2020 yılı itibarıyla son kitabı “Hiç’likten Gelen Güç” ile dikkat çeken Işınsu, kitabının ritüeller içerdiğini ve enerji verdiğini iddia etmiştir. Ancak bu iddialar, bazı kesimlerden tepki almıştır.

Instagram hesabı tugceisinsu şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir