Sezgin Alkan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cem Adrian ve Mark Eliyahu ile birlikte Hüküm isimli parçaya imza atan ve tekrar merak edilen isimlerden olmayı başaran Sezgin Alkan kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sezgin alkan kimdir nereli kac yasinda

Kuzey yıldızı, Tablo, Yarım kaldım, Sensiz, Beni sen kurtar, Yine bana kalırım, Elimde değil, Yadigar, Mağusa limanı, Unutama beni gibi parçaları vardır.

Türk müzisyen Sezgin Alkan Müzisyen bir baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olarak İstanbul’da doğmuştur. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır.  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim almıştır. Piyano eserlerinin çoğu dünya müziği ve yeni çağ ağırlıklı parçalardır. Son on yıldır tanınmış Türk sanatçı Cem Adrian ile işbirliği içinde ve bir EP’de, Essentials 1 ve Essentials 2 gibi albümlerde ve diğer dört albümde yer aldı. Jolly Joker, IF Performance Hall, Zorlu Center, Mall of İstanbul gibi Türkiye’nin en önemli mekanlarında ve Türkiye’nin birçok yerinde performans sergilerken görebilirsiniz. Halil Sezai, Ceylan Ertem, Yeni Türkü ve Pamela Spence gibi tanınmış Türk sanatçılarla da işbirliği yaptı. Kendi çalışmalarının yanı sıra Youtube’da performanslarının videolarını da bulabilirsiniz. Sezgin Alkan nereli ? İstanbul doğumlu olup aslen İstanbul’lu olduğu bilinmektedir. Sezgin Alkan kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyle 38 yaşındadır. 23 Nisan 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.

Günümüzde de birlikte çalışmaya devam ettiği Türk müzisyen Cem Adrian ile 2008 yılında tanışmıştır ve sonrasında da Cem Adrian’ın Essentials / Seçkiler isimli albümünde yer almıştır. Kendi çalışmalarının yanı sıra Halil Sezai, Ceylan Ertem, Şanışer, Pamela Spence, Mercan Dede, Eda Baba, Manuş Baba ve Çağan Şengül gibi birçok başarılı müzisyenle birlikte projelere imza atmıştır.

Instagram adresi sezginalkan şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir