Baby Gang Kimdir, Gerçek Adı Nedir, Türk Mü?

Uzi isimli Türk rap sanatçımız Şımarık isimli parçasıyla birlikte imza atarak merak edilen isim haline gelen Baby Gang kimdir ?

baby gang kimdir gercek adi nedir turk mu

2001 yılında Lecco şehrinde dünyaya gelen, Fas kökenli bir İtalyan rapçi olan Baby Gang, doğup büyüdüğü İtalya’da müzik kariyerine adım attı. Sanat yaşamına başlamadan önce, Milano’daki Beccaria adlı bir gençlik gözaltı merkezine hapsedilmiştir. Baby Gang gerçek adı nedir ? gerçek ismi Zaccaria Mouhib’dir.

Baby Gang’in hikayesi ve müzik kariyeri, yasa dışı faaliyetler, silah bulundurma, soygun, kavga, yaralama, hakaret ve fikri mülkiyet ihlali gibi çeşitli suçlamalarla gölgelenmiştir. San Siro’da bir klip çekimi için 300 genç toplaması ve ardından polisle yaşanan çatışma gibi olaylar, internet haber kaynaklarında yer bulmuştur. Baby Gang Türk mü ? Ancak Baby Gang’in aslen Türk olmadığına dair çeşitli spekülasyonlar olsa da, bu bilgi kesin değildir.

Instagram hesaabı babygang_1 şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir