Selülitleri Yok Eden Doğal İçecek

Selülitlerin yok edilmesi için disiplinli ve kararlı olmak önemlidir. Her şeyden önce spor yapmak önemlidir. Yürüyüş yapmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Selülit östrojen hormonlarının fazlalığıyla da ilgili. Bu yüzden sadece kadınlarda oluyor. Selüliti %70 oranında azaltabilmek için özel bir karışım tarifi veriyoruz. Bu karışımı güzellik uzmanı ve kimyager Şems Aslan TV’de yaptı.

2 bardak şalgam suyu, 1 yemek kaşığı bal (en doğal antibiyotik), 1 yemek kaşığı susam yağı, 1 çay kaşığı toz zencefili karıştırın. Zencefil Hindistan’da kutsal kabul edilir. Susam yağı vücudun içerisinden cilt bakımı yapar.  Susam yağı salatalara bile konabilir.

Yaptığınız bu karışım yağ parçalayan bir karışım haline geldi. Sabah ve akşam 1 yemek kaşığı içmelisiniz. Bu karışımı yapmasanız bile şalgam suyunu evinizden eksik etmeyin. Dışarıda yemek yediğinizde bile şalgam suyu isteyin ve içerisine zencefili koyup hemen için.

Antiselülit kesesi için: 1 bardak yulaf, 1 bardak buğday, 1 bardak mısır unu, 1 bardak dövülmüş pirinç, 1 bardak yeşil mercimek karıştırın. Keselik kumaş hazırlayın ve karışımı içine dökün ve ağzını kapatıp bohça haline getirin. Kaynamış bir su hazırlayın. Keseleri suya batırıp bacaklarınıza masaj yapın.

Selülitlerin oluşmaması için önlem de alınabilir. Bunları şöyle sıralayabiliriz.

Selülitin ilk başlangıcında erken önlem alırsak ilerlemesini ve ikinci dereceye geçmesini önleyebiliriz. Selülitin ilk başlangıcında erken önlem alırsak ilerlemesini ve ikinci dereceye geçmesini önleyebiliriz. Günde 1,5 litre su içmeliyiz vücutta biriken toksinleri atarız. Düşük kalorili besinler tüketmeliyiz, magnezyum metabolizmayı harekete geçirir, fosfor ve silisyum dokuları kuvvetlendirir. Vücudun fazla suyu atabilmesi için beyaz ve kırmızı turp, maydonoz, kereviz, çilek, greyfurt yenilmesi gerekir. Kan dolaşımındaki bozukluğu ortadan kaldırmak için spor yapmak gerekir, özellikle selülit tedavisinde yürüyüş, tenis, yüzme, jimnastik gibi sporların yapılması son derece etkilidir. Günde 10 dakika fırça veya eldiven yardımıyla dairesel ve kalbe doğru hareketler -le, kalça, bacaklara ve kollara masaj yapın. Kan dolaşımını hızlandırır. Buz küpleriyle de masaj yapabilirsiniz buz ödemi çözer. Masajdan sonra selülit kremlerini masaj şeklinde vücudunuza yedirin. Örnek: (greyfurt yağı, karanfil, portakal, nane, portakal ) yağları karışımını kendiniz’ de hazırlayarak duştan , masajdan sonra her gün kullanın faydasını görürsünüz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir